Hovenier Ridderkerk Achtertuin Aanleggen Hovenier Ridderkerk Achtertuin Aanleggen 3 Hovenier Ridderkerk Achtertuin Aanleggen 4 Hovenier Ridderkerk Oprit Tuin 3

Oprit en overkapping met schuur

Werkzaamheden: Houtwerk & maatwerk - Tuinaanleg - Tuinadvies

Voor een opdrachtgever in Hendrik Ido Ambacht hebben we een complete voor- en achtertuin gerealiseerd. Samen met de klant kwamen we tot het concept van een moderne tuin met veranda met geïntegreerde schuur. Dit hebben wij volledig op maat gerealiseerd.

De veranda en schuur zijn compleet gemaakt van Douglashout. Het hout contrasteert mooi met het groene kunstgras dat wij eveneens op maat hebben gemaakt. Daaromheen hebben we een stenen bestrating gelegd. Zo ziet de tuin er strak en uit en is er weinig onderhoud nodig!

De achtertuin grenst aan een stenen oprit. Hier hebben we eveneens wat kleur toegevoegd. Naar wens van de klant hebben we een oprit gemaakt van pebblestones waarin subtiele paarse en gele nuances te zien zijn.

Interesse?

Wilt u ook graag een veranda in uw achtertuin die voldoende schaduw biedt? Of is uw oprit toe aan vernieuwing? LEF Tuin & Klusbedrijf kan u hierin voorzien! Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op onze dienstenpagina.