Hovenier zwijndrecht

Heeft u altijd al een droomtuin willen hebben? LEF Hovenier in Zwijndrecht kan u hierbij helpen! We zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud en kunnen iedere tuin naar wens realiseren. Daarnaast bieden we ook onderhoud aan voor particulieren en bedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

Uw droomtuin onderhouden of aanleggen in de regio Zwijndrecht

LEF Hovenier is dé hovenier die u zoekt! LEF Hovenier staat voor kwaliteit, service en een perfecte afwerking. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud en het aanleggen van (nieuwe) borders, houtwerk en maatwerk, onkruid verwijderen, gras maaien, dode planten verwijderen, bestrating en nog veel meer. LEF Hovenier is een erkend hoveniersbedrijf met vele jaren ervaring in de branche. LEF Hoveniers werkt alleen met gediplomeerde medewerkers die up-to-date zijn qua kennis en machines. Wanneer u kiest voor LEF Hoveniers weet u zeker dat u in zee gaat met een een van de best beoordeelde hoveniers waar kwaliteit en service bovenaan staan. Wij zijn een hovenier in Zwijndrecht en omstreken. Woont u in de buurt? Neem dan contact met ons op zodat wij uw droomtuin werkelijkheid kunnen maken.

Diensten voor een nieuwe tuin aanleggen

Wanneer LEF Hoveniers u gaat helpen met het aanleggen van een nieuwe tuin, zorgen wij dat alles perfect wordt afgewerkt. Hieronder vindt u de diensten die LEF Hoveniers kan leveren:
  • Het aanleggen en vervangen van borders
  • Het aanleggen en onderhoud van gazons
  • Het maaien en snoeien van hagen, bomen en struiken
  • Bestrating (ook herstellen)
Dit is slechts een klein deel van wat LEF Hoveniers u kan bieden. Wij staan graag voor u klaar om samen met u te kijken naar de mogelijkheden voor het aanleggen van úw nieuwe tuin. LEF Hoveniers is een hovenier in Zwijndrecht omstreken. Heeft u interesse of bent u benieuwd wat LEF Hoveniers voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons! Wij maken graag een afspraak met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. LEF Hoveniers: tuinaanleg, onderhoud en advies op maat!

Deskundig advies voor uw tuin op maat

LEF Hoveniers geeft ook deskundig advies voor het onderhoud en aanleg van uw tuin. LEF Hoveniers maakt een tuinplan op maat, zodat u weet welke werkzaamheden er precies moeten worden verricht. LEF Hoveniers staat voor kwaliteit en service en denkt graag met u mee naar de beste oplossing voor úw tuin. Wij helpen u dan ook graag met het maken van een keuze die past bij uw situatie, budget en wensen. LEF Hoveniers is hoveniersbedrijf die u kan helpen met het aanleggen en onderhoud van úw tuin. LEF Hoveniers staat voor kwaliteit, service en een perfecte afwerking. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinonderhoud, advies en het aanleggen van (nieuwe) borders, houtwerk en maatwerk, onkruid verwijderen, gras maaien, bestrating aanleggen en nog veel meer.
LEF Hoveniers staat voor creativiteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Contact

Bel of Whatsapp naar:
06 54 20 08 22 (Peter)
06 14 99 42 32 (Stephan)

E-mail naar:
info@lefhoveniers.nl

Hovenier in de regio

LEF Hoveniers is actief in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

LEF Hoveniers

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Copyright © LEF Hoveniers
Website door Djen Design