Hovenier Ridderkerk

Wilt u een nieuwe tuin of tuinonderhoud plegen? LEF Hoveniers in Ridderkerk kan u hierbij helpen! Iedere tuin is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij luisteren goed naar uw wensen en vertalen deze naar een tuin die helemaal bij u past. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud van uw tuin verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij de realisatie van úw droomtuin!

Een nieuwe tuin aanleggen, hoe doen we dat?

Als u een nieuwe tuin wilt of uw tuin renoveren, is het belangrijk om van tevoren goed na te denken over wat u precies wilt. Wat voor soort tuin? Gaat u voor een strakke, moderne tuin of juist een rustieke tuin met veel groen? Hoe gaat de tuin gebruikt worden? Wilt u er graag buiten zitten of wilt u er ook kunnen spelen met kinderen? Als uw wensen duidelijk zijn, kunnen wij een tuinontwerp maken dat hierbij aansluit. Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf, werkzaam in Ridderkerk en omstreken. Tuinaanleg is voor ons geen enkel probleem en geen wens of eis is onmogelijk.

Een tuin onderhouden, waar moet u op letten?


Om uw tuin in topconditie te houden is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Dit kan met behulp van een hoveniersbedrijf of door het zelf te doen. Wanneer u kiest voor zelfonderhoud, is het belangrijk om te weten wat er allemaal bij komt kijken. Welke planten staan waar en wanneer moeten deze geplant, gesnoeid of geleverd worden? Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe je bepaalde tuinonderdelen onderhoudt, zoals een vijver of tuinhuis. Ook is het belangrijk om onkruid verwijderen op de juiste manier te doen. Wanneer u kiest voor tuinonderhoud door een professioneel hoveniersbedrijf, bent u er zeker dat alles goed en netjes wordt aangepakt. LEF Hoveniers Ridderkerk staat graag voor u klaar!

Tuinwerkzaamheden van hovenier Ridderkerk

Als u kiest voor LEF Hoveniers Ridderkerk, bent u verzekerd van een mooie tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Hierbij staan uw wensen altijd voorop. Of het nu gaat om een nieuwe tuin of het onderhoud van uw bestaande tuin, wij helpen u graag! Als het gaat om het tuinonderhoud kunt u denken aan diensten als bomen en planten snoeien, gras maaien, nieuwe beplanting plaatsen, boomverzorging, vijver verzorging, veranda schoonspuiten enzovoort. Als het gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin kunt u denken aan het aanleggen van nieuwe bestrating, het bouwen van een tuinhuisje, het plaatsen van een overkapping, het plaatsen van een schutting en natuurlijk het gehele tuinontwerp maken.

Iedere tuin is uniek. Voor de één is de tuin een plek om te genieten van natuur, rust en privacy, terwijl een ander er juist graag familie en vrienden ontvangt. Wij helpen u graag bij de realisatie van úw droomtuin. Neem vrijblijvend contact met ons op om inzicht te krijgen in onze hulp en prijzen voor uw tuin! Wij zijn de best beoordeelde hoveniers in Rotterdam!
LEF Hoveniers staat voor creativiteit, kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Contact

Bel of Whatsapp naar:
06 54 20 08 22 (Peter)
06 14 99 42 32 (Stephan)

E-mail naar:
info@lefhoveniers.nl

Hovenier in de regio

LEF Hoveniers is actief in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Barendrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

LEF Hoveniers

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Copyright © LEF Hoveniers
Website door Djen Design