Hovenier Ridderkerk Tuin met Hoogteverschil Hovenier Ridderkerk Tuin met Hoogteverschil 4 Hovenier Ridderkerk Schutting Laten Aanleggen

Praktische oplossingen voor hoogteverschil

Werkzaamheden: Houtwerk & maatwerk - Tuinaanleg - Tuinadvies

Onze opdrachtgever schakelde LEF Tuin & Klusbedrijf in omdat hij opzoek was naar een praktische oplossing voor het hoogteverschil in zijn achtertuin. Samen met de opdrachtgever besloten we dat het ook een onderhoudsvriendelijke tuin moest worden. Daarom is er gekozen voor gebakken klinkers. De stenen steken op deze manier mooi af tegen het Douglashout en de stenen trap.

Hoogteverschil Lef Hoveniers

Omdat het een kleine achtertuin betreft, stelden we vast dat de poortdeur niet teveel ruimte in moest nemen. Zo kwamen we op het idee om een poort in de vorm van een schuifdeur in de schutting te plaatsen. Zo is er toch nog voldoende plek om lekker in de tuin te zitten zonder dat er ruimte gemaakt hoeft te worden voor een openzwaaiende deur.

Interesse?

Droomt u ook van een gestructureerde tuin met hoogteverschil of bent u opzoek naar een ruimtebesparende oplossing voor uw tuint? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen bij onze diensten!