Diversen

In de bovenstaande gallerij vindt u een kleine selectie van verschillende tuinprojecten die we de afgelopen tijd afgerond hebben. Zo leggen we vaak moderne tuinen aan waar weinig onderhoud aan nodig is. Ook realiseren we groene tuinen aan of geven een tuin een bepaalde uitstraling mee, door bijvoorbeeld mediterrane elementen toe te passen.

Zo hebben we een divers portfolio opgebouwd waarbij onze projecten één ding gemeen hebben: alle ontwerpen zijn gerealiseerd naar de wens van onze klanten.

Heeft u een speciaal ontwerp voor uw tuin in gedachten? Wij gaan graag samen met u om tafel voor een ontwerp- en beplantingsplan op maat. Lees meer over deze en onze andere diensten of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gevaarlijke boom gerooid

Ook het verwijderen van bomen valt onder de werkzaamheden van LEF Tuin & Klusbedrijf. Deze wilg was dood in de top. Hierdoor zouden er tijdens een storm grote takken af kunnen breken. De top moest dus op een veilige manier verwijderd worden, zonder schade aan te brengen aan het tuinhuisje. Stapsgewijs hebben we de boom gerooid zodat de opdrachtgever zich weer veilig onder de boom kon begeven.

 

Boom rooien Lef Tuin en Klusbedrijf 5-1

 

Staat er in uw tuin ook een boom of struik die u wilt laten inkorten of verwijderen? Of zou u juist graag nieuwe beplanting in uw tuin hebben? In beide gevallen kunnen we u van dienst zijn. Lees meer over onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Oprit en overkapping met schuur

Voor een opdrachtgever in Hendrik Ido Ambacht hebben we een complete voor- en achtertuin gerealiseerd. Samen met de klant kwamen we tot het concept van een moderne tuin met veranda met geïntegreerde schuur. Dit hebben wij volledig op maat gerealiseerd.

De veranda en schuur zijn compleet gemaakt van Douglashout. Het hout contrasteert mooi met het groene kunstgras dat wij eveneens op maat hebben gemaakt. Daaromheen hebben we een stenen bestrating gelegd. Zo ziet de tuin er strak en uit en is er weinig onderhoud nodig!

De achtertuin grenst aan een stenen oprit. Hier hebben we eveneens wat kleur toegevoegd. Naar wens van de klant hebben we een oprit gemaakt van pebblestones waarin subtiele paarse en gele nuances te zien zijn.

Interesse?

Wilt u ook graag een veranda in uw achtertuin die voldoende schaduw biedt? Of is uw oprit toe aan vernieuwing? LEF Tuin & Klusbedrijf kan u hierin voorzien! Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op onze dienstenpagina.

 

Praktische oplossingen voor hoogteverschil

Onze opdrachtgever schakelde LEF Tuin & Klusbedrijf in omdat hij opzoek was naar een praktische oplossing voor het hoogteverschil in zijn achtertuin. Samen met de opdrachtgever besloten we dat het ook een onderhoudsvriendelijke tuin moest worden. Daarom is er gekozen voor gebakken klinkers. De stenen steken op deze manier mooi af tegen het Douglashout en de stenen trap.

Hoogteverschil Lef Hoveniers

Omdat het een kleine achtertuin betreft, stelden we vast dat de poortdeur niet teveel ruimte in moest nemen. Zo kwamen we op het idee om een poort in de vorm van een schuifdeur in de schutting te plaatsen. Zo is er toch nog voldoende plek om lekker in de tuin te zitten zonder dat er ruimte gemaakt hoeft te worden voor een openzwaaiende deur.

Interesse?

Droomt u ook van een gestructureerde tuin met hoogteverschil of bent u opzoek naar een ruimtebesparende oplossing voor uw tuint? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen bij onze diensten!