Vijvertuin

In deze complete tuin in Spijkenisse staat de vijver met natuurlijke filter centraal. De verlichting en beplanting zorgen dat ieder plekje zijn eigen identiteit krijgt. Zelfs tijdens een regenbui is het mogelijk om lekker buiten in de veranda te blijven loungen.

 

Stoere veranda

In Spijkenisse is deze stoere veranda gerealiseerd. We hebben het dak iets lager gehouden en hekjes gemaakt om een knusse sfeer te creeren.

De combinatie van antraciete 60×60 tegels met douglashout geeft een stoere en robuuste uitstraling.

Buitenleven in eigen tuin!

In deze rustige tuin staat het buitenverblijf centraal. Vanuit daar is het ontwerp ontstaan en is ieder terras makkelijk te bereiken. Onder de veranda is voor natuursteen gekozen wat een sjieke sfeer uitstraalt.

In de gehele tuin komen verhoogde bloembakken terug die het onderhoud aanzienlijk makkelijker maken in combinatie met onderhoudsarme beplanting.

Diversen

In de bovenstaande gallerij vindt u een kleine selectie van verschillende tuinprojecten die we de afgelopen tijd afgerond hebben. Zo leggen we vaak moderne tuinen aan waar weinig onderhoud aan nodig is. Ook realiseren we groene tuinen aan of geven een tuin een bepaalde uitstraling mee, door bijvoorbeeld mediterrane elementen toe te passen.

Zo hebben we een divers portfolio opgebouwd waarbij onze projecten één ding gemeen hebben: alle ontwerpen zijn gerealiseerd naar de wens van onze klanten.

Heeft u een speciaal ontwerp voor uw tuin in gedachten? Wij gaan graag samen met u om tafel voor een ontwerp- en beplantingsplan op maat. Lees meer over deze en onze andere diensten of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Loungeplek met zon!

Met zomerse dagen lekker lang relaxen onder de veranda, zonder in het donker te zitten. Voor deze opdrachtgever gingen we de uitdaging aan om een veranda te maken die zowel schaduw als genoeg lichtinval biedt.

Zoals de klant graag wenste, bouwden we een houten veranda met een regenbestendige overkapping. Vervolgens zijn in de overkapping twee panelen geplaatst, wat een fraaie lichtinval creëert. De klant kan nu lekker relaxen onder de veranda, zonder in het donker te zitten!

Interesse?

Wilt u ook graag een nieuwe veranda in uw achtertuin? LEF Tuin & Klusbedrijf maakt iedere veranda geheel naar uw wens op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, of lees wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Oprit en overkapping met schuur

Voor een opdrachtgever in Hendrik Ido Ambacht hebben we een complete voor- en achtertuin gerealiseerd. Samen met de klant kwamen we tot het concept van een moderne tuin met veranda met geïntegreerde schuur. Dit hebben wij volledig op maat gerealiseerd.

De veranda en schuur zijn compleet gemaakt van Douglashout. Het hout contrasteert mooi met het groene kunstgras dat wij eveneens op maat hebben gemaakt. Daaromheen hebben we een stenen bestrating gelegd. Zo ziet de tuin er strak en uit en is er weinig onderhoud nodig!

De achtertuin grenst aan een stenen oprit. Hier hebben we eveneens wat kleur toegevoegd. Naar wens van de klant hebben we een oprit gemaakt van pebblestones waarin subtiele paarse en gele nuances te zien zijn.

Interesse?

Wilt u ook graag een veranda in uw achtertuin die voldoende schaduw biedt? Of is uw oprit toe aan vernieuwing? LEF Tuin & Klusbedrijf kan u hierin voorzien! Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op onze dienstenpagina.

 

Praktische oplossingen voor hoogteverschil

Onze opdrachtgever schakelde LEF Tuin & Klusbedrijf in omdat hij opzoek was naar een praktische oplossing voor het hoogteverschil in zijn achtertuin. Samen met de opdrachtgever besloten we dat het ook een onderhoudsvriendelijke tuin moest worden. Daarom is er gekozen voor gebakken klinkers. De stenen steken op deze manier mooi af tegen het Douglashout en de stenen trap.

Hoogteverschil Lef Hoveniers

Omdat het een kleine achtertuin betreft, stelden we vast dat de poortdeur niet teveel ruimte in moest nemen. Zo kwamen we op het idee om een poort in de vorm van een schuifdeur in de schutting te plaatsen. Zo is er toch nog voldoende plek om lekker in de tuin te zitten zonder dat er ruimte gemaakt hoeft te worden voor een openzwaaiende deur.

Interesse?

Droomt u ook van een gestructureerde tuin met hoogteverschil of bent u opzoek naar een ruimtebesparende oplossing voor uw tuint? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen bij onze diensten!