Vijvertuin

In deze complete tuin in Spijkenisse staat de vijver met natuurlijke filter centraal. De verlichting en beplanting zorgen dat ieder plekje zijn eigen identiteit krijgt. Zelfs tijdens een regenbui is het mogelijk om lekker buiten in de veranda te blijven loungen.

 

Stoere veranda

In Spijkenisse is deze stoere veranda gerealiseerd. We hebben het dak iets lager gehouden en hekjes gemaakt om een knusse sfeer te creeren.

De combinatie van antraciete 60×60 tegels met douglashout geeft een stoere en robuuste uitstraling.

Buitenleven in eigen tuin!

In deze rustige tuin staat het buitenverblijf centraal. Vanuit daar is het ontwerp ontstaan en is ieder terras makkelijk te bereiken. Onder de veranda is voor natuursteen gekozen wat een sjieke sfeer uitstraalt.

In de gehele tuin komen verhoogde bloembakken terug die het onderhoud aanzienlijk makkelijker maken in combinatie met onderhoudsarme beplanting.

Diversen

In de bovenstaande gallerij vindt u een kleine selectie van verschillende tuinprojecten die we de afgelopen tijd afgerond hebben. Zo leggen we vaak moderne tuinen aan waar weinig onderhoud aan nodig is. Ook realiseren we groene tuinen aan of geven een tuin een bepaalde uitstraling mee, door bijvoorbeeld mediterrane elementen toe te passen.

Zo hebben we een divers portfolio opgebouwd waarbij onze projecten één ding gemeen hebben: alle ontwerpen zijn gerealiseerd naar de wens van onze klanten.

Heeft u een speciaal ontwerp voor uw tuin in gedachten? Wij gaan graag samen met u om tafel voor een ontwerp- en beplantingsplan op maat. Lees meer over deze en onze andere diensten of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.